Marijampolės mero taurės varžybų rezultatai

Savaitgalį į Marijampolės šaudyklą sugužėjo šauliai iš visų Lietuvos kampelių. Marijampolės stendinio šaudymo klubas kartu su Marijampolės savivaldybe surengė Compak sporting ir Sporttrap rungčių varžybas, kuriose buvo varžomasi dėl Marijampolės savivaldybės mero Povilo Isodos įsteigtos gražuolės taurės.

Po finalinės serijos kurioje dalyvavo šeši geriausią rezultatą šiose varžybose pasiekę šauliai paaiškėjo, kad vienodą taškų skaičių surinko vilnietis Virgilijus Grybė ir šaulys iš Kauno – Gintautas Augustinas. Po azartiško ir pilno įtapos persišaudymo taurę į viršų kėlė šiuo metu geriausias Lietuvos šaulys – Virgilijus Grybė. Nors Virgilijus ir minėjo, kad šiuo metu yra prastoje sportinėje formoje, tačiau reikiamu metu sugebėjo susikaupti ir iškovoti puikią pergalę.

Norime padėkoti Marijampolės stendinio šaudymo klubui ir Marijampolės merui Povilui Isodai už nuoširdžias pastangas puoselėjant šaudymo sportą Lietuvoje. Gausus dalyvių iš visos Lietuvos skaičius leidžia tikėtis, kad šios varžybos taps tradicinėmis ir Marijampolėje mes susitiksime dar ne kartą.

Varžybų rezultatai ČIA

Keletas akimirkų iš varžybų ČIA