Informacija Žiemos taurės varžybų dalyviams

Norime pasidžiaugti, kad jau šį savaitgalį startuoja pirmos 2021 metų varžybos už kurias šauliai gaus Lietuvos sportingo federacijos reitingo taškus. Kadangi šių varžybų formatas – 1 diena( 100 taikinių), varžybų nugalėtojas gaus 40 reitingo taškų, antros ir trečios vietos laimėtojai gaus atitinkamai 30 ir 25 taškus. Lentelę pagal kurią skirstomi taškai 100 taikinių varžybose rasite ČIA 

Nuo šių metų, registruojantis į varžybas federacijos narių yra prašoma įvesti federacijos nario numerį. Įvesdami šį numerį jūs žymiai palengvinate šaulių reitingavimo darbą. Savo numerį galite rasti mūsų puslapyje, skiltyje NARIAI

Dar viena puiki žinia – jau pagaminti lipdukai su Lietuvos sportingo federacijos logotipu, juos galėsite įsigyti jau šiose varžybose! Antsiuvai ant liemenių taip pat jau yra užsakyti ir bus pagaminti iki sezono atidarymo varžybų Vilniuje.

Svarbu nepamiršti, kad nors ir pradedamos rengti aukšto meistriškumo šaudymo sporto varžybos, kuriose gali dalyvauti visi mūsų federacijos sportininkai, šalyje tebegalioja karantinas ir varžybų metu yra privaloma laikytis jo taisyklių. Į šaudyklą nebus įleidžiami žiūrovai ir kiti pašaliniai asmenys. Sportininkai ir aptarnaujantis personalas šaudykloje privalo dėvėti kaukes, nesibūriuoti, laikytis kitų atsargumo priemonių.

Startinį varžybų mokestį būtina sumokėti pavedimu: 

Prašome visus užsiregistravusius į varžybas startinį varžybų mokestį pervesti į VšĮ Stendinio šaudymo centro sąskaitą .
VŠĮ STENDINIO ŠAUDYMO CENTRAS LT957300010141809921
Siekdami kuo labiau sumažinti sportininkų susitelkimą vienoje vietoje – varžybų organizatoriai nerengs varžybų atidarymo ir uždarymo ceremonijų. Penktadienį bus paskelbtos šaulių komandos ir šaudymo laikai, taigi jeigu pradedate šaudyti vėliau – jums nebūtina skubėti į varžybų pradžią. Kadangi nebus ir uždarymo ceremonijos, varžybų nugalėtojams apdovanojimai bus įteikiami per sekančias varžybas, kada bus labiau atlaisvinti karantino suvaržymai.
Kartu su šaulių grupėmis ir šaudymo laikais puslapyje bus patalpintas ir oficialus kvietimas į varžybas bei dalyvių sąrašas. Šiuos dokumentus galės atsispausdinti šauliai atvykstantys į varžybas iš kitų savivaldybių ir reikalui esant juos pateikti judėjimą tarp savivaldybių kontroliuojantiems pareigūnams.

Lietuvos sportingo federacijos logotipas-lipdukas