Medžiotojų lygos I – ojo etapo rezultatai

Kiškio guolio šaudykloje savaitgalį prasidėjo Medžiotojų lygos varžybos. Džiaugiamės, kad puikus pavasarinis oras ir dosnūs rėmėjai padėjo sukviesti gausų dalyvių būrį.

Lietuvos Medžiotojų lygos pirmojo etapo M1 grupės nugalėtoju tapo geriausią etapo rezultatą  pasiekęs – Mindaugas Žižys. Mindaugas numušė 70 lėkštelių iš 75. Antroji vieta atiteko Egidijui Paliuliui, visose trijose serijose pataikiusiam po 22 taikinius iš 25 ir surinkusiam 66 taškus. Trečią vietą laimėjo Simas Petraitis 65 pataikymai iš 75.

M2 meistriškumo grupėje nugalėtoju tapo Andrius Ragauskas 49/75. Dėl antros/trečios vietos vyko persišaudymas tarp 48 taškus surinkusių šaulių – Justino Mančiausko, Aleksandro Smirnovo ir Raimundo Stulgio. Po papildomų šūvių antrą vietą iškovojo Justinas Mančiauskas, trečią – Raimundas Stulgys.

Dėkojame šaudyklos Kiškio guolis šeimininkas už aukščiausio lygio pasirengimą varžyboms bei aptarnaujančiam personalui už sklandų varžybų pravedimą. Tikimės dar ne kartą susitikti nuostabaus grožio šaudykloje Kiškio guolis.

Varžybų rezultatus rasite ČIA

Keletas akimirkų iš varžybų ČIA

Generalinis varžybų rėmėjas

Generalinis varžybų rėmėjas

Varžybų rėmėjas

 

Varžybų šeimininkas

Varžybų partneris