Puikus mūsų šaulių pasirodymas Pasaulio taurės varžybose Latvijoje

Iš Pasaulio taurės varžybų Latvijoje mūsų šauliai grįžo pasiekę aukštų rezultatų ir iškovoję prestižinių trofėjų. Rezeknėje vykusiose varžybose dalyvavo daugiau kaip šimtas stipriausių šaulių iš septynių valstybių.

Open kategorijoje po pilnos 200 taikinių programos trys šauliai: lietuvis Virgilijus Grybė, lenkas Remigijus Vlodarčikas ir Kipro atstovas Lefkios Miltadous buvo pataikę po 185 taikinius. Lemiamoje serijoje Virgilijus Grybė įrodė savo meistriškumą ir tapo Latvijos didžiojo prizo laimėtoju!

Nuo lyderių trejeto nedaug atsiliko Nerijus Vaitekūnas 180/200 ( 5 vieta bendroje įskaitoje) ir Žygimantas Šimaitis 178/200 ( 7 vieta bendroje įskaitoje).

Jaunių kategorijoje Naglis Balašaitis pataikė 164 taikinius iš 200 ir laimėjo sidabro medalį. Naglis tik vienu tašku nusileido čempionu tapusiam latviui Daviui Zomersui.

Veteranų kategorijoje startavęs Vidūnas Mekšrūnas taip pat iškovojo antrąją vietą ir sidabro medalį, o vienintelė Lietuvai šiose prestižinėse varžybose atstovavusi šaulė Aida Momkienė moterų kategorijoje užėmė aukštą septintąją vietą.

Visus varžybų rezultatus rasite ČIA