Medžiotojų lygos rezultatai

Šeštadienį Šūvio klube vykusioms Medžiotojų lygos V – ojo etapo varžybos buvo paruošta speciali compak sportingo aikštelė miške. Taikiniai skriejo miške, sąlygomis kurios buvo maksimaliai artimos tikrai medžioklei, o ir sumedžioti šias lėkšteles reikėjo ne tik meistriškumo, bet ir medžiotojiškos sėkmės. Dėkojame varžybų rengėjams – Šūvio klubui, už pastangas, entuziazmą ir norą suorganizuoti kuo įdomesnes varžybas šauliams ir medžiotojams.

Varžybų nugalėtoju M1 grupėje tapo geriausią Varžybų rezultatą pasiekęs Paulius Pečiulis 66/75. Antroje vietoje liko Donatas Varnauskas 63/75, trečioje Voldemaras Maziliauskas 62/75.

M2 meistriškumo grupėje nugalėtoju tapo Ričardas  Lukauskas 49/75. Dėl antros – trečios vietos vykusį persišaudymą laimėjo Rolandas Griesus 48/75+21, trečioji vieta atiteko Gabijai Stanislovaitytei 48/75+19, ketvirtas liko Dainius Kirvelaitis 48/75 +16.

Sekantis Medžiotojų lygos etapas vyks birželio 11 dieną Jurbarko šaudymo centre, registracija jau atidaryta – maloniai kviečiame dalyvauti.