Medžiotojų lygos IV etapo rezultatai

Savaitgalį Kauno medžiotojų sąjungos šaudykloje vyko Lietuvos Medžiotojų lygos compak sportingo IV etapas. Į varžybas kuriose tradiciškai buvo šaudoma dvejose aikštelėse po 25 taikinius, susirinko šešiasdešimt dalyvių. Medžiotojai, pagal rezultatus buvo suskirstyti į M1 ir M2 kategorijas, šauliai profesionalais varžėsi atskiroje sportininkų grupėje.

M1 kategorijoje geriausiai pasirodė Vidmantas Lapinskas pataikęs 42 lėkštutes iš 50. Antroje vietoje tik vienu tašku 41/50 nusileidęs čempionui Modestas Rakauskas. Trečias Saugirdas Pėtelis 40/50 +8. Į geriausiųjų penketuką pateko Armantas Skorupskas 40/50 +7 ir Leonas Norkūnas 39/50.

M2 kategorijoje laimėjo Mindaugas Dambrauskas 30/50, antroji vieta – Gintaras Tarcijonas 29/50 + 4, trečioji – Donatas Varnauskas 29/50 +3. Į geriausiųjų penketuką pateko Mantas Lesniauskas ir Edmundas Taujinskas.

Nors šaudyklos vadovas Gintautas Augustinas ir buvo paruošęs nesudėtingus, pradedančiųjų šaulių poreikius atitinkančius skrydžius, tačiau visų taikinių nesumedžiojo niekas. Sportininkų grupėje prašovęs dvi lėkšteles iš penkiasdešimt, nugalėtoju tapo Giedrius Malakauskas, Antra vieta – Gintaras Juknevičius 47/50, Trečias Igor Petrušin 46/50. Į penketuką pateko svečias iš Latvijos Juris Lazdins ir Linas Lukošaitis.

Smagu, kad medžiotojų lygos varžybos sulaukia tokio didelio jūsų susidomėjimo ir aktyvaus dalyvavimo. Sekančios varžybos vyks per ,,Mindaugines“, Mindaugo Kriščiūno šaudykloje Šakių rajone. Sekite informaciją ir būtinai apsilankykite šventiškoje Medžiotojų lygoje Šakiuose.

Varžybų rezultatus rasite ČIA

Apdovanota ir varžybose dalyvavusi vienintelė moteris – Dalia ČERNEVIČIENĖ