Baltijos šalių atviras Sportingo čempionatas ( atnaujinta )

Artėjantį savaitgalį, Lietuvos šaulių laukia ypatingos varžybos – „Baltic Open Sporting“ čempionatas. Latvijoje, „Ievas Siers“ šaudykloje Vecbebriuose vienu metu vyks trijų Baltijos valstybių šaudymo čempionatai pagal FITASC sportingo taisykles. Sportingo rungties dalyviai šaudo į skriejančius taikinius įvairaus reljefo teritorijoje, skrydžių trajektorijos bei atstumai neribojami, o taikinio skrydis šauliui parodomas tik vieną kartą, treniruočių nebūna. Tai – sudėtingesnė rungtis, nes taikinio laukiama neprisidėjus ginklo, o taikytis galima pradėti tik pamačius skriejantį taikinį.

Nuorodą į čempionato vietą rasite ČIA

Šaulių komandos, šaudymo laikai ir rezultatai gyvai ČIA

Lietuvos čempionato įskaita ČIA

Kitais metais planuojame tokias varžybas surengti Lietuvoje, „Ehunt“ šaudymo centre Švenčionyse. Labai džiaugiamės, kad jau ir Lietuvoje galėsime rengti sportingo, o ne tik „Compak Sporting“ varžybas. Smagu, kad šaudymas į skriejančius taikinius populiarėja ir sparčiai vystosi infrastruktūra Lietuvoje.

Lietuvos federacijos nariai šiose varžybose bus apdovanojami –  A, B, C, D, jaunių, senjorų( įtraukiant veteranus ir meistrus) bei moterų grupėse pirmos trys vietos. Open kategorijoje – pirmos šešios vietos. Taip pat visi šauliai pretenduos į apdovanojimus ir Baltijos šalių čempionato bendroje įskaitoje.

Norime pasidžiaugti ir padėkoti mūsų ištikimam rėmėjui Ehunt.lt  kuris Lietuvos čempionato nugalėtojui OPEN kategorijoje įsteigė išties vertingą ir įspūdingą prizą!