Intriguojanti kova dėl Lietuvos Taurės prasideda jau rytoj!!!

Ateinantį savaitgalį Vilniuje prasidės 2019 m. Lietuvos šaudymo į skriejančius taikinius taurės varžybos pagal „Compak Sporting” taisykles. Pirmąsyk dėl apdovanojimų kovos ne tik individualūs šauliai, tačiau ir komandos.

„Tai suteiks papildomos intrigos, įdomumo, dar labiau suvienys šaulių bendruomenes”, – sakė Lietuvos medžioklinio šaudymo federacijos prezidentas Virgilijus Grybė.

Iš viso šiais metais vyks trys Lietuvos „Compak Sporting” taurės etapai. Po kiekvienų varžybų taurėmis bus apdovanojamos pirmas tris vietas užėmusios komandos. Po paskutinio, trečiojo etapo, susumavus visus rezultatus bus paskelbta ir apdovanota komanda čempionė.

Į pirmąjį etapą jau užsiregistravo 74 šauliai iš kurių 27 yra užsienio šalių piliečiai. Tai reiškia, kad A meistriškumo grupėje lietuvaičiams reikės labai pasistengti, kad bent viena prizinė vieta neatitektų užsieniečiams… Tačiau mūsų šalies lyderiai, Nerijus Vaitekūnas, Virgilijus Grybė, Vaidotas Žičius ir kiti puikūs šaudymo sporto meistrai tikrai nežada pasiduoti be kovos!!!

B meistriškumo grupėje, kuri šiais metais musų šaulių tarpe jau praminta ,, mirtininkų grupe“ vyks ne ką mažiau įdomi kova. Jei Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Dainius Adomaitis, kurio treniruojama komanda pateko į ,, mirtininkų grupę“ rudenį Kinijoje vyksiančiame Pasaulio čempionate, gali guostis, kad grupėje yra bent viena silpnesnė komanda – Senegalas, tai mūsų varžybose, B kategorijoje į pirmas vietas tikrai pretenduoja absoliučiai visi šioje grupėje šaudantys šauliai.

Intrigų netruks ir kitose grupėse, ypač komandinėje įskaitoje, o kas trauks pergalės dūmą išvysim jau šį savaitgalį.

REZULTATAI GYVAI