Medžiotojų lyga Marijampolėje – 10 balų!!!

Gegužės 12 dieną startavo šaudymo į skriejančias lėkšteles medžiotojų lyga Marijampolėje. Ankstesniais savaitgaliais šios šaudymo varžybos jau yra vykę Molėtuose, Šiauliuose, Kėdainiuose, Ukmergėje.

Į pirmąsias varžybas Marijampolėje susirinko net 36 medžiotojai – šauliai mėgėjai. Renginyje dalyvavo ir per dešimt federacijos reitinguojamų šaulių, kurie šiame renginyje puikiai pašaudė savo malonumui ir į apdovanojimus nepretendavo. Marijampolės stendinio šaudymo klubas pasistengė, kad taikinių trajektorijos atitiktų pradedančiųjų šaulių lygį ir rezultatai buvo puikūs!

Varžybų nugalėtoju tapo Gediminas Girdijauskas pataikęs 45 taikinius iš 50. Dėl antros- trečios vietos vyko persišaudymas po kurio Zenonas Venskūnas 44/50 +3 laimėjo antrąją vietą, Aleksandras Šilkaitis 44/50+2 liko trečias.

Visus rezultatus rasite čia.

Gražūs apdovanojimai nugalėtojams ir medžiotojiška sriuba, kuria buvo vaišinami visi dalyviai šį renginį padarė labai nuotaikingu ir medžiotojams labai naudingu. Marijampolės stendinio šaudymo klubo atstovas, bei Lietuvos medžioklinio šaudymo federacijos valdybos narys Martynas Pačėsa,  užsiminė, kad kitam medžiotojų lygos renginiui jau turi naujų įdėjų, kurios turėtų Medžiotojų lyga paversti dar patrauklesniu renginiu ir padėtų pradedantiesiems šauliams lengviau integruotis į aukščiausio lygio šaulių gretas.

 AČIŪ Marijampolės stendinio šaudymo klubo nariams už dideles pastangas ir puikius rezultatus!

Informacija apie kitus Medžiotojų lygos renginius visoje Lietuvoje jau netrukus. sekite visas naujienas sporting.lt ir musų Facebook puslapyje