Angliško sportingo čempionatas Kėdainiuose pavyko puikiai.

Savaitgalį, ,,Medžiotojų sostinės“ šaudykloje, Kėdainių rajone vyko Lietuvos čempionatas pagal angliškojo sportingo taisykles. Kaip ir minėjom, šaudyklos šeimininkas Vidas Silvestravičius yra patyręs tokių varžybų rengėjas, tad ir šįkart viskas vyko sklandžiai. Taikinių trajektorijos, kaip ir dera dviejų dienų varžybose, skyrėsi savo sudėtingumu. Po pirmos dienos, kiek prastesnių rezultatų, antrą varžybų dieną visi pasikėlė net tik rezultatus bet ir nuotaiką.

Geros nuotaikos negadino ir tai, kad varžybas sutiko paremti naujas mūsų varžybų draugas – puikiai visiems lietuvos medžiotojams žinoma įmonė PULSAR – “Yukon Advanced Optics Worldwide” Ltd. Retas medžiotojas nesinaudoja šio gamintojo puikiais žiūronais ar termovizoriais. Tikimės, kad bendradarbiavimas su šia įmone tęsis ir ateityje.

Sakoma, kad apginti čempiono titulą yra sunkiau nei jį iškovoti, tačiau Alvydui Rušinskiui tai pavyko!!! Džiaugiamės galėdami pasveikinti Alvydą, antrus metus iš eilės laimint Lietuvos ,, English Sporting“ čempionatą. Stabilumas yra meistriškumo įrodymas absoliučiai visose sporto šakose.

Komandinėje įskaitoje nugalėjo shootinclub.lt 2 komanda ( Egidijus Petroška, Erikas Bolšakovas, Antanas Aleksiūnas )

Visus varžybų rezultatus pagal grupes galite peržiūrėti ČIA

Varžybų akimirkos ČIA

Ateinantį savaitgalį, liepos 13 dieną, Kauno šaudykloje vyks atviras Kauno miesto compak sporting čempionatas. Kviečiame visus aktyviai dalyvauti. Išankstinė registracija jau vyksta.