Medžiotojų lygos 2019 rezultatai

Galime pasidžiaugti, kad viso sezono metu medžiotojai ir šauliai gausiai lankė šaudyklas ir dalyvavo varžybose. Aktyviausios ,, Medžiotojų lygos“ šaudyklos buvo: – ,, Medeina“Panevėžio raj., ,, Šūvio klubas“ Varėnos raj., ,,Marijampolės stendinio šaudymo centras“, ,, Vollit šaudymo centras“ Šiaulių raj., ,,Zala Arms šaudymo centras“ Anykščių rajone ir Kėdainių MŽD. Viso sezono metu Medžiotojų lygoje startavo virš 400 medžiotojų, na o į finalinį etapą Vilniuje susirinko 57 taikliausi ir šauniausi medžiotojai. Varžybos vyko pagal Compak sporting taisykles. 4 aikštelės po 25 taikinius. Po 75 taikinių visi medžiotojai, atsižvelgiant į rezultatus, buvo suskirstyti į A, B ir C meistriškumo grupes. Medžioklinio šaudymo federacijos reitinguojami šauliai varžėsi atskiroje ,, Sportininkų“ grupėje.

A meistriškumo grupėje nugalėtoju tapo Irmantas Stanevičius pataikęs net 90 taikinių iš šimto. Antras Andrius Misevičius 88/100 +3. Trečias Edvinas Dinda 88/100+1. Į geriausiųjų penketuką pateko Petras Abukevičius ir Reda Čereškaitė, abu po 86/100.

B grupėje nugalėjo Modestas Rusilas 79/100, antras Dalius Bagdonavičius 77/100+1. Trečias Tomas Stanevičius 77/100+0. Ketvirtos ir penktos vietos apdovanojimai atiteko Vytautui Baužai ir Džeraldui Bindokui kurie pataikė po 76/100, bet persišaudyme geriau sekėsi Vytui.

C grupė. Pirma vieta – Egidijus Jurkevičius 71/100, antras Ole Garsdal 70/100, trečias Andrius Ragauskas 66/100, ketvirtas Dainius Muzikevičius 66/100, penktas Andrejus Prichodko 64/100.

Komandinėje įskaitoje nugalėtojais tapo Kėdainių medžiotojų ir žvejų draugijos komanda, antroji vieta atiteko Marijampolės stendinio šaudymo klubo komandai, treti Compak šaudymo klubo atstovai, ketvirti Šūvio klubas.

Kadangi skrydžių trajektorijos nebuvo sudėtingos tai ir rezultatai žiūrisi gražiai. Dar gražiau viskas atrodo sportininkų grupėje, kur nugalėjo Tomas Sujeta 98/100, antras Gintautas Augustinas 94/100, trečias Dainius Nedzinskas 93/100, ketvirtą – penktą vietas pasidalino Alvydas Striauša ir Gintaras Juknevičius pataikę po 92/100.

Varžybų rezultatus rasite ČIA

Varžybų fotogalerija mūsų facebook paskyroje ČIA

Šis ,, Medžiotojų lygos“ sezonas buvo pirmas, eksperimentinis. Tačiau matom, kad pirmas blynas neprisvilo ir sekančiais metais vėl visus medžiotojus kviesim dalyvauti ,, Medžiotojų lyga 2020“ varžybose, kuriose pateiksim dar daugiau naujienų, prizų ir kitų šaunių dalykų. Tikimės, kad šių metų medžiotojų lygos rėmėjai Zala arms, Oksalis, Vollit, Pulsar, Medžioklis, Compak šaudymo klubas ir VM1 išliks mūsų ištikimais draugais ir kito sezono metu.

Visus medžiotojus kurie dalyvaudami medžiotojų lygoje įgavo pasitikėjimo savo jėgomis kviečiame išmėginti save ir aukštesnio rango varžybose. Jau spalio 5-6 dienomis kviečiame jus į Compak sporting Lietuvos taurės finalinį etapą kuris vyks Marijampolės šaudykloje.