Pagrindinis 2019 metų sezone organizuotos loterijos prizas įteiktas laimėtojui

2019 metų Lietuvos medžioklinio šaudymo federacijos rengiamose varžybose buvo organizuojama loterija. Kiekvieno Lietuvos taurės etapo bei Lietuvos compak sporting čempionato metu buvo galima laimėti dvi dėžes Zala Arms SPORTING  šovinių ir 300 eurų vertės dovanų čekį apsipirkti Purnavu Muiža medžioklės centre Vilniuje. Lietuvos taurės finaliniame etape mūsų generalinis 2019 metų sezono rėmėjas Purnavu Muiža įsteigė ir pagrindinį prizą – Sportinį šautuvą Bettinsoli. Po atkaklaus persišaudymo pagrindinio prizo laimėtoju tapo Ramūnas Ralys, kuriam šią savaitę, Purnavu Muiža medžioklės centre Vilniuje ir buvo įteiktas prizas. Ginklo įteikimo ceremonijoje dalyvavo federacijos prezidentas Virgilijus Grybė, valdybos pirmininkas Giedrius Malakauskas ir įmonės Purnavu Muiža atstovas Marius Kupšys.

Dėkojame visiems šauliams dalyvavusiems LMŠF rengiamose varžybose ir be abejo mūsų rėmėjams – įmonėms Zala Arms ir Purnavu Muiža.

2020 metų sezonas bus jubiliejinis, nes prieš penkiolika metų buvo įkurta ir sėkmingai klesti iki šiol Lietuvos medžioklinio šaudymo federacija. Šį jubiliejinį sezoną pasistengsime surengti dar įdomesnes ir gausesnes prizais varžybas. Prie nuolatinių mūsų rėmėjų prisijungs ir nauji veidai, kuriuos pristatysime jau netrukus.