Kviečiame į Medžiotojų lygos II- ojo etapo varžybas ir Kaziuko mugės šventę Vilniuje

Gerbiami medžiotojai ir šauliai, kviečiame visus jus ir jūsų šeimos narius, kovo 7 dieną, šeštadienį, apsilankyti Vilniuje.

Lietuvos olimpinio centro šaudykloje vyks medžiotojų lygos II – ojo etapo varžybos:

• Varžybų organizatorius – Lietuvos medžioklinio šaudymo federacija
• Varžybose bus vadovaujamasi supaprastintomis Compak sporting® taisyklėmis
• Varžybų formatas – 50 įskaitinių taikinių.
• Apdovanojimai – Po pirmos serijos, pagal rezultatus, šauliai bus suskirstomi į M1 ir M2 grupes. Taurėmis ir diplomais apdovanojami pirmas tris vietas šiose grupėse užėmę šauliai. Visi medžiotojai ir LMŠF nariai šaudantys D kategorijoj, priklauso medžiotojų lygai. Visi šauliai, kurie priklauso LMŠF A, B, ir C grupėms, užsienio šauliai ir kiti profesionalūs šauliai taip pat gali dalyvauti varžybose, bet į Medžiotojų lygos apdovanojimus nepretenduoja.
• Maksimalus dalyvių skaičius – 96
• Registracija šaudykloje nuo 9:00 val. Pirmas šūvis 10:00 val.
• Dalyvio mokestis – 20 eurų

Loterija: Kiekviename iš Medžiotojų lygos etapų dalyvaujantys šauliai gaus po loterijos bilietą. Finaliniame etape kuris vyks rugsėjo 19 dieną Šiauliuose, Vollit šaudymo centre, vyks loterija, kurios pagrindinis prizas sportinis šautuvas Beretta. Taigi kuo daugiau etapų sudalyvausite – tuo didesni Jūsų šansai laimėti šį puikų prizą.

Dėmesio!!! Iš viso šaudymui bus paruoštos keturios Compak sporting aikštelės. Po varžybų visi norintys galės pasitreniruoti. Daugkartinis Lietuvos čempionatų nugalėtojas ir Pasaulio čempionato prizininkas Virgilijus Grybė praves parodomąją treniruotę medžiotojams. Visi galėsite sužinoti kokias klaidas šaudami darote ir kaip to išvengti.

Kadangi laukiame didelio medžiotojų ir šaulių aktyvumo, visų jūsų patogumui skelbiame išankstinę registraciją.

Na o Vilniaus miesto širdyje, Gedimino prospekte ir senamiestyje šurmuliuos Kaziuko mugė. Kultūrinė programa ČIA

Laukiame Jūsų visų, su šeimomis, kaimynais ir draugais sostinėje!