Medžiotojų lygos rezultatai

Savaitgalį Vilniuje vyko Lietuvos medžiotojų lygos II – ojo etapo varžybos. Compak šaudymo klubas parengė keturias aikšteles. Dvejose varžėsi medžiotojai, o dvejose su sudėtingesniais skrydžiais – šauliai profesionalai.

Po varžybų, Lietuvos medžioklinio šaudymo federacijos prezidentas Virgilijus Grybė, pravedė nemokamą seminarą apie taiklų šaudymą į skriejančius taikinius. Tad dauguma dalyvių liko patenkinti ne tiktai puikiai surengtomis varžybomis ir aukštais rezultatais, bet ir įgautomis naujomis žiniomis apie šaudymo sportą.

Visi Medžiotojų lygos dalyviai pagal rezultatus buvo suskirstyti į dvi grupes – M1 ir M2, bei nugalėtojai apdovanoti puikiais prizais.

Geriausią rezultatą tarp medžiotojų pasiekė Rokas Zabiela. Rokas pataikė 48 taikinius iš 50 ir tapo M1 grupės nugalėtoju. Dėl antros vietos vyko atkakli kova tarp Mindaugo Abukevičiaus 46/50+24 ir Mato Morkevičiaus 46/50+23. Įtampos pilną persišaudymą ir antrąją vietą laimėjo Mindaugas.

M2 grupėje pirmąją vietą laimėjo Leonas Norkūnas 33/50 +19, antras Andrius Kraujelis 33/50+17, trečias Algimantas Draugelis 32/50 +19

Visus varžybų rezultatus rasite ČIA

Varžybų akimirkos mūsų Facebook paskyroje ČIA