Iš varžybų Latvijoje su aukso medaliu!

Latvijos pajūryje, Grobinoje savaitgalį vyko Latvijos taurės pirmojo etapo varžybos. Tokiu puikiu oru į pajūrį susirinko beveik šimtas dalyvių iš kurių trečdalį sudarė šauliai iš Lietuvos. Daugelis šaulių iš Lietuvos atvyko su šeimomis, visi spindėjo gera nuotaika, draugiškai bendravo vieni su kitais, jautėsi komandinė Lietuviška bendrumo dvasia. Pirmą varžybų dieną visi šauliai pademonstravo labai aukštus rezultatus, daugumos mūsų šaulių rezultatas viršijo 80 pataikymų iš šimto, dešimt šaulių pataikė 90 ir daugiau taikinių. Antrą dieną ne visi atlaikė aukšto rango varžybų įtampą ir susitvarkė su sudėtingais dubletais, rezultatai džiugino jau ne visus.

Stabilų pataikymą visų varžybų metu demonstravęs Virgilijus Grybė Open kategorijoje pataikė 180 taikinių iš 200 ir iškovojo trečiąją vietą. Netoli nuo nugalėtojų pakylos liko Jonas Pakalniškis 178/200.

Labai smagu dėl Marijampolės stendinio šaudymo klubo atstovo Valdo Kundroto, kuris taip pat visų varžybų metu demonstravo stabilų pataikymą ir senjorų kategorijoje tapęs čempionu į Lietuvą grįžo su aukso medaliu! Valdas pataikė 166/200.

AČIŪ visiems šauliams už garbingą atstovavimą Lietuvai! Trečias Latvijos taurės etapas vyks ten pat, o rugpjūčio vidurys – puiki proga suderinti atostogas pajūryje su šiuo puikiu sportu.

Varžybų rezultatai ČIA

Varžybų nugalėtojas – Girts Runis, Antras – Arnis Romans, trečias – Virgilijus Grybė.