Puikūs rezultatai Medžiotojų lygos varžybose Marijampolėje.

Savaitgalį Marijampolės šaudykloje vyko Medžiotojų Lygos VI – ojo etapo varžybos. Marijampolės stendinio šaudymo klubo vyrai pasistengė parengti skrydžius kurie puikiausiai atitiko šių varžybų formatą ir buvo visiems lengvai suprantami bei pataikomi. Medžiotojai ne tik puikiai pasitreniravo prieš paukščių medžioklės sezono atidarymą, bet ir pasiekė aukštų sportinių rezultatų. M1 Kategorijoje nugalėjęs Džeraldas Bindokas pataikė net 48 taikinius iš 50! Pasiekdamas šį rezultatą Džeraldas pakartojo Medžiotojų Lygos rekordą iki šiol priklausiusį Rokui Zabielai. Dėl antros vietos vyko persišaudymas tarp Modesto Rakausko ir Mindaugo Genevičiaus. Abu šie šauliai pataikė po 45/50, tačiau persišaudyme geriau sekėsi Modestui kuris ir tapo antros vietos laimėtoju.

M2 kategorijoje pirmą vietą užėmė Edmundas Taujinskas 36/50 +1, Antrąją – Mindaugas Tamošiūnas 36+0, trečią – Robertas Rinkevičius 35/50. Moterų kategorijoje šįkart turėjome vienintelę dalyvę  – Kristiną Rugienienę kuriai ir atiteko aukso medalis.

Medžiotojų lygos varžybose kaip visada dalyvauja ir šauliai profesionalai, kurie nepretenduoja į apdovanojimus. Šįkart geriausiai sekėsi Linui Lukošaičiui kuris numušė 49 lėkšteles.

Varžybų rezultatus rasite ČIA

M2 grupės prizininkai

Moterų kategorijos nugalėtoja Kristina Rugienienė