VII – ojo Medžiotojų lygos etapo rezultatai

Nors oras ir nelepino, tačiau renginys šaudykloje Medeina pavyko puikiai. Rezultatai buvo aukšti, tad visi medžiotojai spinduliavo pakilia nuotaika. Netrūko ir sportinės intrigos – abejose grupėse nugalėtojams išaiškinti prireikė papildomų šūvių, o šauliai kurie nebuvo patenkinti savo rezultatais net šautuvus norėjo palikti šaudykloje… Po persišaudymų paaiškėjo, kad M1 grupės nugalėtoju tapo Vaidas Kaupelis pataikęs į 47 taikinius iš 50. Antras liko Julius Paškonis 47/50. Juliui vienoje serijoje pavyko pataikyti 25/25 , tad pagal šaudyklos tradicijas teko paaukoti savo kepurę, kuri buvo išmesta į orą ir suvarpyta visa šūvių kanonada. Trečią vietą iškovojo Armantas Skorupskas 46/50.

M2 grupėje 5 dalyviai pataikė po 37/50. Po papildomų šūvių nugalėtoju tapo Ramūnas Kurkulis, antroji vieta atiteko Dariui Cikanavičiui, trečioji – Raimundui Stugliui.

Varžybų rezultatus rasite ČIA

Labai džiaugiamės tiek Medžiotojų lygos varžybų dalyvių gausa, tiek kylančiu šaulių meistriškumu ir augančiais rezultatais. Lauksime visų rugsėjo 19 dieną Medžiotojų lygos finalinėse varžybose Vollit šaudymo centre Šiauliuose. Finale bus šaudoma keturiose compak sportingo aikštelėse šimtas taikinių, čia ir paaiškės taikliausi medžiotojų lygos šauliai! Registracija jau netrukus, sekite informaciją musų puslapyje.

Pagrindinis Medžiotojų lygos prizas – Beretta 686 Silver Pigeon

Generalinis varžybų rėmėjas – Vollit, oficialus Beretta atstovas Lietuvoje.