Jau šį savaitgalį paaiškės COMPAK SPORTINGO Lietuvos taurės laimėtojai

Rugsėjo 12 – 13 dienomis, Marijampolės šaudykloje vyks trečiasis Lietuvos taurės varžybų etapas. Finalinio etapo metu šauliai bus apdovanoti trečiojo etapo ir bendros sezono įskaitos apdovanojimais. Šia proga norime paminėti šaulius – taurės varžybų lyderius, tarp kurių ir vyks įtempčiausia kova dėl bendros įskaitos apdovanojimų.

A grupėje  į prizininkų trejetą taikosi Giedrius Malakauskas, Vaidotas Žičius, Žygimantas Šimaitis, Ramūnas Ralys, Jonas Pakalniškis, Virgilijus Grybė. Jeigu varžybose dalyvaus pirmojo etapo prizininkai, mūsų draugai iš Latvijos – Arnis Romans ir Valerijus Čeprovas, jie be abejo taip pat pretenduos į šiuos garbingus apdovanojimus.

B Grupėje laukia įdomi kova tarp Žygimanto Norkaus, Ryčio Tarasevičiaus, Viliaus Urbono, Dainiaus Nedzinsko ir Ričardo Lukšio. C grupėje neabejotini lyderiai – Laurynas Jucius bei Paulius Grubinskas, tačiau Martynas Pūras, Vaidas Šukys, Reda Čereškaitė ir Saulius Jančys jiems tikrai mes rimtą iššūkį!

D meistriškumo grupėje dėl sezono taurės susikaus Vaidas Kaupelis, Vidmantas Balkė, Rokas Vaidilauskas, Mindaugas Abukevičius. Nedaug jiems nusileidžia Tomas Momkus, Matas Morkevičius ir Petras Abukevičius.

Jaunimo kategorijoje užtikrintai pirmauja abu taurės etapus laimėjusi Reda Čereškaitė. Į apdovanojimus taip pat pretenduos Naglis Balašaitis, Domantas Koluina, Urtė Hofmanaitė ir šaulys iš Latvijos Intars Zubanovs. Moterų kategorijoje lyderiauja Latvijos šaulės – Maira Sprukulė ir Lelde Veinberga, tačiau ant prizininkių pakylos tikimės išvysti ir mūsiškes – Jurgą Vainauskaitę, Liną Baužę, Kristiną Rugienienę.

Senjorų kategorijoje ( įtraukiant veteranus ir meistrus), pirmauja Antanas Aleksiūnas ir Valerijus Čeprovas. Realius šansus pakovoti dėl taurės turi Valdas Kundrotas, Vidūnas Mekšrūnas, Gintautas bei Viktoras Stanevičiai ir Raimundas Macevičius.

Šios prognozės yra tik preliminarios ir gali kardinaliai pasikeisti jei kas nors iš lyderių neatvyks į finalinį etapą, o kiti šauliai užims aukštas vietas.

Džiugu, kad mūsų rėmėjai, kaip ir viso sezono metu, taip ir finalinėms varžyboms įsteigė nemažai puikų prizų, kurie bus išdalinti nuotaikingoje loterijoje. Na, o  Įmone SEGRIS ne tiktai įsteigė puikius prizus, bet ir surengs profesionalių galąstuvų pristatymą, kurio metu kiekvienam varžybų dalyviui specialistas galės pagaląsti peilį. Jeigu turite peilį ir norite, kad jį pagaląstų profesionalas – būtinai atsivežkite jį į varžybas.