Lietuvos taurės varžybos

Jau šį šeštadienį, balandžio 10 dieną startuoja Lietuvos compak sportingo taurės varžybos. Pirmasis etapas vyks Kauno medžiotojų sąjungos šaudykloje. Šios varžybos Lietuvoje vyksta trimis etapais ir šauliai yra apdovanojami kiekviename etape atskirai bei bendroje sezono įskaitoje sumuojant dvejų etapų kuriuose šaulys geriausiai pasirodė rezultatus. Pernai metų absoliučiu Lietuvos taurės varžybų nugalėtoju tapo Žygimantas Šimaitis, kuriam dvejuose iš trijų etapų pavyko tapti A grupės nugalėtoju. B meistriškumo grupėje nugalėtoju tapo Rytis Tarasevičius, C grupės – Paulius Grubinskas, D grupės – Vaidas Kaupelis.

Šiose aukšto rango varžybose turėsite galimybę gauti daug LSF reitingo taškų, o taip pat tai yra vienos iš varžybų atsižvelgiant į kurių rezultatus šauliai yra skirstomi į meistriškumo grupes. Nepraleiskite progos pajausti tikrų varžybų dvasią kaunantis dėl apdovanojimų su aukščiausio lygio šauliais!

Džiaugiamės, kad šių varžybų svarbą ir prestižą vertina ne tiktai šauliai iš Lietuvos bei kaimyninių, bet ir mūsų rengiamų varžybų rėmėjai bei partneriai:

Viena iš mūsų ištikimiausių rėmėjų – įmonė PULSAR, tai  visiems puikiai žinoma kompanija su savo prekiniu ženkluPulsar yra pirmaujanti pasaulyje terminio vaizdo, skaitmeninių ir vaizdo suintensyvintų prietaisų gamintoja. Pulsar tai Profesionalių optinių ir elektro-optinių prietaisų, turinčių patobulintą funkcionalumą, serija patyrusiems vartotojams ir įvairių sričių specialistams: medžioklė, gyvūnų stebėjimas (įskaitant neturint tiesioginio matomumo ir esant sudėtingoms atmosferos sąlygoms), naktinis ir šiluminis fotografavimas bei vaizdo įrašymas, paieška ir gelbėjimas . Integracija su išoriniais kompiuterio prietaisais ir interneto ryšys yra standartas kuriant naujus produktus ir modifikuojant esamus.

Šiais metais mūsų rėmėjų gretas papildė E-medžioklė. Ši Įmonė užsiima didmenine bei mažmenine prekyba. Parduotuvėse E-medžioklė rasite aukščiausios kokybės bei gerai pasaulyje žinomų prekinių ženklų medžioklės ir sportinio šaudymo reikmenų. E- medžioklė parduotuves rasite Žemynos g. 1 Vilniuje, bei Purėno g. 5, Kupiškyje. Na o didžiausias prekių asortimentas yra elektroninėje parduotuvėje E-medžioklė.lt

Tradiciškai po varžybų vyksiančioje loterijoje visi užsiregistravę dalyviai turės galimybę laimėti mūsų rėmėjų įsteigtus prizus.