Medžiotojų lygos III – ojo etapo rezultatai

Nors trečiasis Medžiotojų lygos etapas negalėjo pasigirti dalyvių gausa – tačiau aukšti rezultatai, gražūs apdovanojimai ir vertingi rėmėjų prizai garantavo gerą nuotaiką viso renginio metu. Pradedantieji šauliai turėjo progą pašaudyti nesudėtingų taikinių ir pasivaržyti dėl apdovanojimų savo meistriškumo grupėse, o taip pat išklausyti trumpą paskaitą apie šaudymą į skriejančius taikinius. Lietuvos sportingo federacijos prezidentas Giedrius Malakauskas papasakojo ir pademonstravo į ką reikia atkreipti dėmesį ir kaip lengviau pataikyti į judantį taikinį. Dauguma medžiotojų išreiškė nuomonę, kad tai yra labai naudinga ir galėtų tapti tradicija kiekvienų Medžiotojų lygos varžybų metu.

Visiems šauliams baigus šimto taikinių programą paaiškėjo, kad Medžiotojų lygos M1 meistriškumo grupės nugalėtoju tapo Paulius Pečiulis pataikęs net 92 taikinius iš šimto. Antros vietos laimėtoju tapo Andrius Rymko 87/100, trečios – Saugirdas Pėtelis 86/100.

M2 meistriškumo grupėje pirmąją vietą laimėjo Darius Juozaitis 67/100, antrą vietą laimėjo Jurga Vainauskaitė 57/100+1, trečias liko Tomas Kavaliauskas 57/100

Varžybose dalyvavo ir keletas sportininkų, kurie Medžiotojų lygos metu į apdovanojimus nepretenduoja ir šaudo savo malonumui. Jiems tai yra tikrai gera treniruotė.

Varžybų rezultatus rasite ČIA

Akimirkos iš varžybų ČIA