Mindaugo taurės varžybų rezultatai
Šakių rajone, Mindaugo Kriščiūno šaudykloje Valstybės (Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo) dieną, vyko įspūdingas renginys –Medžiotojų lygos – Mindaugo taurės varžybos.  Prieš
varžybas visi dalyviai buvo pasveikinti su švente. Lietuvos sportingo federacijos vienas iš aktyviausių narių Valdas Kundrotas pasveikino šventės organizatorių ir šaudyklos savininką Mindaugą Kriščiūną.
Na, o mes savo ruožtu sveikiname vieną perspektyviausių Lietuvos šaulių Simą Petraitį, kuris labai įtemptoje finalo kovoje geriausiai susitvarkė su finalo įtampa ir dar kartą pademonstravo savo meistriškumą laimėdamas pagrindinį varžybų prizą!
M1 meistriškumo grupėje įspūdingą rezultatą pasiekė Irmantas Stanevičius, šioje grupėje jis tapo nugalėtoju prašovęs tik vieną taikinį – 49/50. Antroji vieta atiteko Tomui Taujinskui 46/50, trečioji Olekui Pijui 45/50.
M2 meistriškumo grupėje prizininkams išaiškinti prireikė papildomų šūvių. Taikliausias buvo Eimutis Vasiliauskas 37/50+7, antra vieta Lionius Stanevičius 37/50+6, trečia vieta Kristina Rugienienė 37/50+2.
Moterų kategorijoje pirmą vietą iškovojo Laima Bukauskaitė 42/50, antra – Kristina Rugienienė 37/50, ir trečioji vieta atiteko Gabijai Stanislovaitytei 32/50.
Sekantis Medžiotojų lygos etapas vėlgi vyks Šakių rajone, tik jau kitoje – Vytauto Kazio Januškevičiaus šaudykloje. Iki Susitikimo!