Pristatome Lietuvos taurės varžybų ir čempionato rėmėjus

Džiaugiamės galėdami jums pristatyti 2023 metų  Lietuvos taurės varžybų ir Lietuvos čempionato rėmėjus. Šiais metais turėsime keturis Lietuvos taurės etapus, kurie vyks: – Marijampolės šaudykloje, Kauno medžiotojų sąjungos šaudykloje, šaudykloje Kiškio guolis ir čempionatą vyksiantį Šūvio klube. Kiekvienam iš taurės etapų, vienas iš rėmėjų skirs dešimt vertingų prizų, kuriais bus apdovanoti septynių kategorijų pirmosios vietos laimėtojai, o taip pat trys prizai bus skirti loterijai. Norime pažymėti, kad loterijoje dalyvaus tiktai Lietuvos Sportingo Federacijos nariai. Lietuvos čempionato metu gausime prizų iš visų rėmėjų bendrai!
Pagrindinis 2023 metų sezono rėmėjas yra Ehunt.lt ir jo vadovė Akvilina Zabielienė , kurie ir įsteigė pagrindinį prizą – 15 000 vnt. Fiocchi šovinių. 

Finalinio taurės etapo, vyksiančio Ehunt šaudymo centre metu, šie šoviniai loterijos būdu bus išdalinti dalyviams. Norime pažymėti, kad kiek taurės etapų jūs sudalyvausite – tiek bilietėlių turėsite ketvirtojo – finalinio etapo metu.

Visiems sėkmės ir gražių akimirkų šaudyklose!

 


Ehunt šaudymo centras, tai Švenčionių rajone, tarp Švenčionių miesto ir Jančiūnų kaimo, įsikūręs atviras šaudymo centras. Šaudyklą pasieksite asfaltuotu keliu, čia yra įsikūrusi medžioklės ir laisvalaikio prekių parduotuvė „Ehunt.lt”. Šaudykloje pasitreniruoti, išbandyti savo jėgas, pajusti adrenalino antplūdį ar tiesiog gerai praleisti laiką, turi galimybę kiekvienas norintis žmogus.
Šaudymo centre įrengtos vietos po stogine, šaudyti į nejudantį taikinį galite pasirinkti atstumą nuo 10 iki 150 metrų. Taip pat įrengtos vietos šaudymui į judantį taikinį („bėgantį šerną”), kuris juda 4 m/s, į jį galite šaudyti iš 35 metrų ir 120 metrų atstumo. Įrengtos stendinio šaudymo aikštelės. Pašaudyti galima tiek iš savo, tiek iš šaudykloje išsinuomoto ginklo.
Išbandykite jėgas šaudant įvairias koviniais ginklais, įveikite keturračių trasą, o po to pačirškinkite grilio patiekalus ant Kamado kepsninės.


Virgilijaus Grybės šaudymo akademija pasirengusi padėti šauliams profesionalams pasiekti aukštumų, mokyti šaudymo tuos, kurie žengia pirmuosius žingsnius ir tuos, kurie pasiryžę tobulinti savo įgūdžius. Norime padėti šaudykloms Lietuvoje ir kitose šalyse atrasti sportinge lietuvišką šaudymo techniką ir šaudymo ypatumus. Būkime kartu, draugaukime ir šaudykime taikliai. Treniruotės su daugkartiniu Lietuvos čempionu, Pasaulio taurės etapų nugalėtoju, Pasaulio čempionato prizininku Virgilijus Grybe.


Įmonė Vollit užsiima mažmenine ir didmenine prekių skirtų medžioklei, šaudymui ir laisvalaikiui prekyba. Mūsų ilgamečiai ir patiki partneriai Lietuvoje atstovauja tokias garsiais firmas kaip Beretta, Fiochi, Sako, Tikka, Benelli, Swarovski optik ir kitas. Įmonės parduotuvės yra įsikūrusios Vilniuje, Šiauoliuose, Panevėžyje ir Kaune.

Įmonė užsiima didmenine bei mažmenine prekyba. Prekiaujame aukščiausios kokybės bei gerai pasaulyje žinomų prekinių ženklų medžioklės reikmenimis –
Browning, Steyr Arms, Sig Sauer,  Schmidt Bender, Chiruca, Swarovski, Kahles, Steiner, Umarex, Olight, Harkila, Chevalier, SAGA, Pulsar, Alaska 1795. Mūsų parduotuves rasite Kupiškyje, Vilniuje, bei www.e-medziokle.lt

Advokatų kontora ,,Erikas Rugienius ir partneriai“, tai didžiausia advokatų kontora Marijampolėje, galinti Jums padėti visais teisiniais klausimais! Kontoros veiklos tikslas – teikti visų specializacijų teisines ir su jomis susijusias paslaugas, konsultuoti klientus taip, kad būtų randami visų pačių įvairiausių juos ištikusių problemų sprendimai, niekada nepaliekant spręsti savo bėdų patiems, be tinkamos pagalbos ar nukreipimo. Mes siekiame būti pirmaujantys regione ir visada laikyti aukštai iškeltą kvalifikacijos kartelę. Mūsų devizas: „išmintimi auginamos žinios augina mus pačius“.

Įmonę Medžioklis įsteigę Janina ir Vladas Gedrimai šiuo metu gyvena ir dirba Klaipėdoje, kur 1997 metais ir buvo atidaryta pirmoji jų parduotuvė. 2006 metais Šilutėje duris atvėrė antroji. Prieš keletą metų į šeimos verslą įsitraukė duktė Lina Gedrimaitė-Baužė – aktyvi medžiotoja ir šaulė, kuri atidarė trečiąją parduotuvę Vilniuje . Iš viso dabar yra trys Medžioklio parduotuvės ir interneto svetainė medzioklis.com, kur galima įsigyti ginklų, amunicijos, drabužių, aksesuarų, spąstų, viliojimo priemonių ir kitų medžioklės reikmenų, atstovaujama žinomiausiems Europos ir pasaulio gamintojams.