Medžiotojų lygos Ehunt šaudymo centre rezultatai

Unikalioje vietoje įsikūrusiame Ehunt šaudymo centre šeštadienį vyko Lietuvos medžiotojų lygos IV etapo varžybos. Kaip pastebėjo varžybų dalyviai – taikiniai buvo labai ,, teisingi“ ir tai įrodė savo pasiektais rezultatais. Absoliučiai geriausią varžybų rezultatą pasiekė Donatas Mančiauskas, startavęs Open kategorijoje jis pataikė 69 taikinius iš 75.

Medžiotojų lygos M1 meistriškumo grupės nugalėtoju po atkaklaus persišaudymo tapo Justinas Mančiauskas, 68/75+22 įveikęs Žydrūną Mančiauską 68/75+21. Trečią vietą užėmė Eividas Klepeckas 67/75.

M2 meistriškumo grupėje nugalėjo Daumantas Pėtelis 52/75. Antroji vieta – Egidijus Bublis 51/75. Dėl trečios vietos vėlgi prireikė persišaudymo, kurio metu paaiškėjo, kad trečią vietą iškovojo Jevgenij Kozemiakin 50/75 +16, tik vieno taško persvara įveikęs Veroniką Roerbaek 50/75+15.

Taikiniai buvo išties puikūs, nors 25/25 pataikė vienintelis Tauras Vitas, tačiau 24/25 pavyko pataikyti daug kam, ypatingai džiugu už tokį rezultatą pasiekusias šaules – Žanetą Overlingienę ir Pauliną Olekaitę, kurioms beje ir iki nugalėtojų pakylos pritrūko labai labai nedaug.

Visus varžybų rezultatus rasite ČIA

Sekančios Medžiotojų lygos varžybos jau gegužės 13 dieną vyks Kėdainių MŽD šaudykloje. Iki pasimatymo ten!

Varžybų prizininkai