Pristatome 2024 metų Medžiotojų lygos rėmėjus

2024 metais Lietuvos medžiotojų lygos varžybos vyks net trylikoje skirtingų šaudyklų visoje šalyje. Džiaugiamės kad šių varžybų ciklą kaip ir kasmet vertingais prizais remia mūsų ištikimiausi partneriai, o jų gretas papildo vis naujos kompanijos. Jau kovo 17 dieną Marijampolės šaudykloje vyks pirmosios ML varžybos, o didysis Medžiotojų lygos atidarymas – Ehunt šaudymo centre balandžio 14 dieną. Taigi pristatome mūsų ištikimiausius draugus:

IRay Technology Co, Ltd yra aukštųjų technologijų (Hi-Tech) bendrovė, įkurta 2010 metais, gaminanti šiluminius infraraudonųjų spindulių jutiklius (termovizorinius sensorius), vaizdo modulius ir kitus su IR (infroraudonojo spektro spinduliais) susijusius produktus. „IRay Technology Co, Ltd“ yra pirmaujanti savo srities gamybos įmonė ir įsipareigoja teikti profesionalius ir inovatyvius sprendimus klientams.


Įmonė Vollit užsiima mažmenine ir didmenine prekių skirtų medžioklei, šaudymui ir laisvalaikiui prekyba. Mūsų ilgamečiai ir patiki partneriai Lietuvoje atstovauja tokias garsiais firmas kaip Beretta, Fiochi, Sako, Tikka, Benelli, Swarovski optik ir kitas. Įmonės parduotuvės yra įsikūrusios Vilniuje, Šiauoliuose, Panevėžyje ir Kaune.

Įmonę Medžioklis įsteigę Janina ir Vladas Gedrimai šiuo metu gyvena ir dirba Klaipėdoje, kur 1997 metais ir buvo atidaryta pirmoji jų parduotuvė. 2006 metais Šilutėje duris atvėrė antroji. Prieš keletą metų į šeimos verslą įsitraukė duktė Lina Gedrimaitė-Baužė – aktyvi medžiotoja ir šaulė, kuri atidarė trečiąją parduotuvę Vilniuje . Iš viso dabar yra trys Medžioklio parduotuvės ir interneto svetainė medzioklis.com, kur galima įsigyti ginklų, amunicijos, drabužių, aksesuarų, spąstų, viliojimo priemonių ir kitų medžioklės reikmenų, atstovaujama žinomiausiems Europos ir pasaulio gamintojams.

UAB Spoteris yra oficialus IRay Technology Co., Ltd. atstovas Lietuvoje. Mūsų tikslas pristatyti geriausią ir pažangiausią įrangą skirtą medžioklei, teisėsaugai ir apsaugai.

Tai bene didžiausia ir gražiausia šaudykla esanti aukštaitijos regione, kuri taip pat valdo fizines laisvalaikio bei medžioklės reikmenų parduotuves Pasvalyje bei Rokiškyje, bei internetinę parduotuvę. Aukštaitijos šaudymo centre visada rasite žymiausių gamintojų produktus už optimalią kainą. Atstovaujame tokius ženklus kaip Norma, Merkel, Castellani, Baschieri and Pellagri, Viking, deerhunter ir kt.

Ehunt šaudymo centras, tai Švenčionių rajone, tarp Švenčionių miesto ir Jančiūnų kaimo, įsikūręs atviras šaudymo centras. Šaudyklą pasieksite asfaltuotu keliu, čia yra įsikūrusi medžioklės ir laisvalaikio prekių parduotuvė „Ehunt.lt”. Šaudykloje pasitreniruoti, išbandyti savo jėgas, pajusti adrenalino antplūdį ar tiesiog gerai praleisti laiką, turi galimybę kiekvienas norintis žmogus.
Šaudymo centre įrengtos vietos po stogine, šaudyti į nejudantį taikinį galite pasirinkti atstumą nuo 10 iki 150 metrų. Taip pat įrengtos vietos šaudymui į judantį taikinį („bėgantį šerną”), kuris juda 4 m/s, į jį galite šaudyti iš 35 metrų ir 120 metrų atstumo. Įrengtos stendinio šaudymo aikštelės. Pašaudyti galima tiek iš savo, tiek iš šaudykloje išsinuomoto ginklo.
Išbandykite jėgas šaudant įvairias koviniais ginklais, įveikite keturračių trasą, o po to pačirškinkite grilio patiekalus ant Kamado kepsninės.

Virgilijaus Grybės šaudymo akademija pasirengusi padėti šauliams profesionalams pasiekti aukštumų, mokyti šaudymo tuos, kurie žengia pirmuosius žingsnius ir tuos, kurie pasiryžę tobulinti savo įgūdžius. Norime padėti šaudykloms Lietuvoje ir kitose šalyse atrasti sportinge lietuvišką šaudymo techniką ir šaudymo ypatumus. Būkime kartu, draugaukime ir šaudykime taikliai. Treniruotės su daugkartiniu Lietuvos čempionu, Pasaulio taurės etapų nugalėtoju, Pasaulio čempionato prizininku Virgilijus Grybe.